Concertagenda

BESTE VAN BEETHOVEN

Za 2 maart 20:00u Pancratiuskerk


Beleef een onvergetelijke avond met grootse composities van Ludwig van Beethoven tijdens ons speciale concert, waarin we u meenemen naar het hart van de muzikale romantiek. Laat u betoveren door de klanken van Beethoven's beroemde vioolconcert en het majestueuze Pianoconcert nr. 5, uitgevoerd door twee virtuoze solisten en het vermaarde Promenade Orkest.

 

Dit concert is niet alleen een muzikale reis maar ook een historische duik in het Wenen van 1806 tot 1810, een tijdperk waarin de stad onder de schaduw van Napoleon's overwinningen leefde. De muziek van Beethoven, in premiere gegaan in die conflictueuze tijden, reflecteert een wereld van emotionele diepte, heroïsche weerstand en een streven naar vrijheid.

 

Răzvan Stoica, internationaal erkend violist en inwoner van Boekarest, zal het podium betreden met zijn verfijnde vertolking van het vioolconcert. Met zijn gepassioneerde spel en technische perfectie belooft hij het diepe gevoel en de intensiteit van Beethoven's werk tot leven te brengen.

 

Aan de piano verwelkomen we de jonge, uit Brussel afkomstige virtuoze pianiste Maxime Snaterse, wier dynamische en expressieve interpretatie van Pianoconcert nr. 5 het publiek zal meeslepen. 

 

Schaf uw entreekaartjes aan via deze site of via het contact menu en geniet van de tijdloze schoonheid van deze twee van Beethoven's meesterwerken, uitgevoerd door twee fantastische solisten en het vermaarde Promenade Orkest (nog heel even geduld, kaarten nog niet beschikbaar).

 Wil je op de hoogte gehouden worden van de activiteiten die wij organiseren?
Stuur dan een mail naar info@montferlandcultuurfonds.nl of laat je gegevens achter in het contactformulier